За този уебсайт

Реших да създам този блог, за да бъда по-близо до вас, моите студенти. Преподавател съм в Катедра „Пътища” на Университета по архитектура, строителство и геодезия по дисциплината „Съвременни технологии на строителството на пътища” водя лекциите и по „Строителство на автомобилни пътища”.

Контакти с мен

Доц. д-р инж. Николай Михайлов в ТОП 10 на българските мениджъри

Председателят на СД на „Трейс Груп Холд” АД доц. д-р инж. Николай Михайлов влезе в ТОП 10 на българските мениджъри в престижни конкурс на сп. „Мениджър”.

Гала церемониятапо връчването на наградите „Мениджър на годината 2011“ се състоя на 14 ноември в Националната опера и балет в присъствието на новоизбрания президент Росен Плевнелиев и министъра Министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев.

Сред отличените, освен Николай Михайлов, бяха: Ваньо Алексиев (управител и собственик на „Глобал Биомет“ ООД и „Биомет“ ЕООД), Виолина Маринова (председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на банка ДСК), Димитър Илчев (главен мениджър и председател на надзорния съвет на „Евромаркет Груп“), Зоя Паунова (изпълнителен директор на „Астра Зенека Ю Кей Лтд“), Ираван Хира (генерален директор на „Хюлет-Пакард България“, Петя Димитрова (изпълнителен директор и член на борда на директорите на Еurobank EFG), Снежина Казакова (изпълнителен директор на „Ди Ейч Ел Експрес България“, София Христова (изпълнителен директор на „Пенсионно осигурително дружество Алианц България“) и Харис Коцибос (изпълнителен директор на „Глобул“). Носител на голямата награда ази година бе Станислав Разпопов (главен изпълнителен директор на „Дунапак Родина“ АД).

За четвърта поред година сп. „Мениджър“ провежда единствения по рода си у нас конкурс за лични постижения в управленските практики „Мениджър на годината 2011“. Целта на конкурса е да отличи най-успешните ръководители на компании в България, които използват най-добрите управленски практики и притежават необходимите за един отличен мениджър личностни характеристики. Участници в конкурса са управители, изпълнителни директори, председатели на ръководните органи, представляващи водещите компании в България и отговорни за вземането на стратегически решения за тяхното функциониране и развитие.