За този уебсайт

Реших да създам този блог, за да бъда по-близо до вас, моите студенти. Преподавател съм в Катедра „Пътища” на Университета по архитектура, строителство и геодезия по дисциплината „Съвременни технологии на строителството на пътища” водя лекциите и по „Строителство на автомобилни пътища”.

Контакти с мен

Завърши 71-ият випуск “Транспортно строителство”

30 души от факултета получиха своите дипломи

На тържествена церемония в 220 зала, носеща името на проф. Тодор Костов, в присъствието на декана на Факултета по транспортно строителство проф. д-р инж. Стойо Тодоров, на заместник-ректора по социално-битовите въпроси проф. д-р инж. Милчо Лепоев, на ръководителя на катедра “Пътища” проф. д-р инж. Николай Михайлов, на ръководителя на катедра “Строителство на транспортни съоръжения” проф. д-р инж. Юлиан Тотев 30 студенти получиха своите дипломи. Председателят на управителния съвет на Агенция “Пътна инфраструктура” инж. Лазар Лазаров връчи дипломите на пътищарите, а главният ревизор по безопасност на НКЖИ Бисер Минчев – на дипломантите по железопътно строителство.

Първите пет с най-добър успех получиха първи своите дипломи. Това са:
1. Деян Инджов със среден успех от дипломата 5.73, а от защитата – 6.00. Той завършва “Пътно строителство”.
2. Габриела Стоилова – 5.37 среден успех и оценка от дипломната защита 5.50 – специализация “Строителство на транспортни съоръжения”.
3. Йордан Гешев, немскоезично обучение – среден успех 5.15, оценка от защитата 5.00.
4. Силвия Желязкова – 4.99 среден успех и 5.25 от защитата – специализацията й е “Строителство на транспортни съоръжения”
5. Василена Лозанова – среден успех 4.28, 5.00 – оценка от защита на дипломна работа, специализацията й е “Железопътно строителство”.