За този уебсайт

Реших да създам този блог, за да бъда по-близо до вас, моите студенти. Преподавател съм в Катедра „Пътища” на Университета по архитектура, строителство и геодезия по дисциплината „Съвременни технологии на строителството на пътища” водя лекциите и по „Строителство на автомобилни пътища”.

Контакти с мен

Проф. Михайлов с приз за цялостен принос в пътната безопасност

Председателят на Съвета на директорите на „Трейс Груп Холд“ АД проф. Николай Михайлов получи приз за цялостен академичен принос в сферата на пътната безопасност. Наградата му беше връчена от председателя на Българска браншова асоциация „Пътна безопасност“ Николай Иванов на официална церемония, която се проведе на 20 ноември в столичния хотел „Радисън“.

Проф. Михайлов получи наградата в качеството си на ръководител на катедра „Пътища“ в УАСГ, одитор по пътна безопасност и член на секция „Одитори по пътна безопасност“ към ББАПБ.

Асоциацията раздава за четвърти път награди за принос в опазването на човешкия живот. Тази година по традиция бяха отличени общо осем експерти от администрацията, бизнеса, образованието и медиите.