За този уебсайт

Реших да създам този блог, за да бъда по-близо до вас, моите студенти. Преподавател съм в Катедра „Пътища” на Университета по архитектура, строителство и геодезия по дисциплината „Съвременни технологии на строителството на пътища” водя лекциите и по „Строителство на автомобилни пътища”.

Контакти с мен

Михайлов: Мотивираният служител е атестат за успешния мениджмънт

Изтегли

 

“Цветни, уникални, талантливи хора изграждат корпоративното лице на “Трейс”. За мен е много важно всеки един да оставя своя отпечатък върху работата на компанията”.

През месец юни 2018 г. престижното списание „Мениджър” публикува статия за вижданията на председателя на Надзорния съвет на „Трейс Груп Холд“ АД – проф. Николай Михайлов, за развитието на корпоративната кадрова политика. Материалът е поместен в рубриката “Employer Branding 2.0.“, посветена на изграждането на работодателската марка и на превръщането на отделния човек и служител в ядро на модерния мениджмънт. В статията проф. Михайлов споделя опита си като визионер и практик при изграждането и мотивирането на модерния екип на холдинга, съставен от „цветни, уникални и талантливи хора“.

Пълния текст на материала можете да прочете в прикачения файл.